Nainggolan, Pahala. (2001). Taxation in Indonesia its impact on foreign direct investment a comporative study with that in China, Thailand and Vietman diajukan oleh Pahala Nainggolan . Jakarta: Program Studi Magister Manajemen Fakultas Ekonomi Universitas Indonesia.

Nainggolan, Pahala. Taxation in Indonesia its impact on foreign direct investment a comporative study with that in China, Thailand and Vietman diajukan oleh Pahala Nainggolan. Jakarta: Program Studi Magister Manajemen Fakultas Ekonomi Universitas Indonesia, 2001. Text.

Nainggolan, Pahala. Taxation in Indonesia its impact on foreign direct investment a comporative study with that in China, Thailand and Vietman diajukan oleh Pahala Nainggolan. Jakarta: Program Studi Magister Manajemen Fakultas Ekonomi Universitas Indonesia, 2001. Print.