Widhowaty, Dian. (2001). Market assessment in relation with power generation installation diajukan oleh Dian Widhowaty . Jakarta: Magister Akuntansi Fakultas Ekonomi Universitas Indonesia.

Widhowaty, Dian. Market assessment in relation with power generation installation diajukan oleh Dian Widhowaty. Jakarta: Magister Akuntansi Fakultas Ekonomi Universitas Indonesia, 2001. Text.

Widhowaty, Dian. Market assessment in relation with power generation installation diajukan oleh Dian Widhowaty. Jakarta: Magister Akuntansi Fakultas Ekonomi Universitas Indonesia, 2001. Print.