Bank Indonesia-IMF Institute Seminar on Financial Programming and policy, Jakarta, 1986 (b). (1988). Proceedings and papers of Bank Indonesia-IMF Institute seminar or financial programming and policy, Jakarta Nopember, 17-28, 1986 selected key policy issues in the Indonesia economy [editor H.S. Kartadjoemena] . Jakarta: Bank Indonesia.

Bank Indonesia-IMF Institute Seminar on Financial Programming and policy, Jakarta, 1986 (b). Proceedings and papers of Bank Indonesia-IMF Institute seminar or financial programming and policy, Jakarta Nopember, 17-28, 1986 selected key policy issues in the Indonesia economy [editor H.S. Kartadjoemena]. Jakarta: Bank Indonesia, 1988. Text.

Bank Indonesia-IMF Institute Seminar on Financial Programming and policy, Jakarta, 1986 (b). Proceedings and papers of Bank Indonesia-IMF Institute seminar or financial programming and policy, Jakarta Nopember, 17-28, 1986 selected key policy issues in the Indonesia economy [editor H.S. Kartadjoemena]. Jakarta: Bank Indonesia, 1988. Print.