Prajitno, Arrohman. (1984). Percobaan bunuh diri di Jakarta dalam hubungannya dengan diagnosis psikiatri dan faktor sosiokultural (attemped suicide in Jakarta, its relation to psychiatric diagnosis and sociocultural factors) . Jakarta: Fakultas Kedokteran UI.

Prajitno, Arrohman. Percobaan bunuh diri di Jakarta dalam hubungannya dengan diagnosis psikiatri dan faktor sosiokultural (attemped suicide in Jakarta, its relation to psychiatric diagnosis and sociocultural factors). Jakarta: Fakultas Kedokteran UI, 1984. Text.

Prajitno, Arrohman. Percobaan bunuh diri di Jakarta dalam hubungannya dengan diagnosis psikiatri dan faktor sosiokultural (attemped suicide in Jakarta, its relation to psychiatric diagnosis and sociocultural factors). Jakarta: Fakultas Kedokteran UI, 1984. Print.