Kurniawan, Dian Fachroni, Jinhwan Oh, Ph.D (Pembimbing/Promotor), Jungbu Kim, Ph.D (Penguji). (2011). Analysis of fiscal decentralization based on locally generated revenue side . Depok: Universitas Indonesia.

Kurniawan, Dian Fachroni, Jinhwan Oh, Ph.D (Pembimbing/Promotor), Jungbu Kim, Ph.D (Penguji). Analysis of fiscal decentralization based on locally generated revenue side. Depok: Universitas Indonesia, 2011. Text.

Kurniawan, Dian Fachroni, Jinhwan Oh, Ph.D (Pembimbing/Promotor), Jungbu Kim, Ph.D (Penguji). Analysis of fiscal decentralization based on locally generated revenue side. Depok: Universitas Indonesia, 2011. Print.