Gani, Lindawati. (2002). A contingency appraoch to strategy implementation at the business unit level : integrating-organizational design and management accounting system with strategy . Depok: Pascasarjana Ilmu Manajemen, Fakultas Ekonomi Universitas Indonesia.

Gani, Lindawati. A contingency appraoch to strategy implementation at the business unit level : integrating-organizational design and management accounting system with strategy. Depok: Pascasarjana Ilmu Manajemen, Fakultas Ekonomi Universitas Indonesia, 2002. Text.

Gani, Lindawati. A contingency appraoch to strategy implementation at the business unit level : integrating-organizational design and management accounting system with strategy. Depok: Pascasarjana Ilmu Manajemen, Fakultas Ekonomi Universitas Indonesia, 2002. Print.